nedelja, 23. februar 2014

VSEGA PO MALEM IZ DOMAČE KUHINJE

Včasih se mi zdi, da dnevi iz leta v leto hitreje tečejo. Dnevi so vedno bolj natrpani in časa je vedno manj. Oziroma ga sploh ni. Ta teden je bil že eden takšnih. Natrpan do skrajnosti. 
Ja. Ta teden smo res bolj malo kuhali, a se je v kuhinji vseeno dogajalo. Smo nekoliko bolj zdravo živeli ob domačem kruhu in solatkah.

V nedeljo smo uživali Jernejeve dobrote. Najprej nas je presenetil z odličnim doma narejenim sušijem.








Sledil je teden zdravih domačih dobrot. Domači rženi in brezglutenski kruh z orehi in bučnimi semeni, prelit s pravim dalmatinskim olivnim oljem. Mmmmm!








Pa sadne solate na sto in en način. Z jabolki, mangom, avokadom, kivijem, pomarančami in bananami. Vsaki dan nekoliko drugače.





In dnevno sveže solate za večerjo. Vsaki dan ogromna skleda.






Print Friendly and PDF

3 komentarji:

  1. Najprej čestitke za čudovite slike, zanimive objave in super recepte. Vedno te berem (že nekaj let). Ali imaš mogoče recept za brezglutenski kruh z orehi in bučnimi semeni? Lp, Ana

    OdgovoriIzbriši
  2. Mmmm mnogo dobrega se je dogajalo,fotografije slastnih jedi.Prevzele so me pa barvite solate in so tudi vsak dan na jedilniku.Dodajam po novem kuhano piro,kuhan adzuki fižol,motovilec,ki ga je na vrtu polno svežega,kitajsko zelje,radič...
    lp

    OdgovoriIzbriši