petek, 3. oktober 2014

STRAH

Na svetu je veliko ljudi, še posebej tisti z zaprtim umom, ki jih vodi strah. Strah je najbolj negativna energija, ki jo imamo. Česa se takšni ljudje sploh bojijo? Lahko jih je strah mnogo česa: imajo strah pred tem, da nimajo prav, strah jih je tega, da bo kdo kaj bolje storil od njih, strah jih je, da se bo kaj spremenilo. Strah omejuje naše sposobnosti, da živimo svoje življenje.
Nekateri ljudje na vrhu družbene lestvice se hranijo z negativnostmi. Farmacevtska in prehrambena podjetja si želijo, da se ljudje bojijo. Želijo si, da ljudje obolevajo. Koliko reklam za hitro hrano in zdravila je na TV! 
In kaj je srž teh sporočil? "Mi vas bomo pripravili do tega, da se boste z našimi izdelki počutili bolje." 
A v ozadju tega se skriva tole:"Mi vas bomo pripravili do tega, da se boste bali, da ne boste imeli nikoli dovolj tistega, kar vam mi rečemo, da potrebujete." 
To je noro - tudi če smo popolnoma zdravi, nam svetujejo, da uživajmo prehranske dodatke in tako ostanimo zdravi.
Raje se držimo tega obrazca: primerna prehrana + telesne vaje + pozitivna energija = odličen učinek. 
Potrebno je sprejeti svojo resnico, da se spremenimo - analizirajmo sami sebe. Postavimo si vprašanja za prihodnost. Poskušajmo biti objektivni, vendar ne dvomljivi. In ostanimo pozitivni. Pozitivna energija bo preplavila naše telo in nam resnično izboljšala zdravje, telesne zmogljivosti in celotni učinek.









Print Friendly and PDF

Ni komentarjev:

Objavite komentar